Meghan & Harry

Tatăl lui Meghan Markle: "Sunt foarte cruzi cu mine şi voi apela la justiţie ca să pot să-mi văd nepoţii!"

Tatăl lui Meghan Markle: "Sunt foarte cruzi cu mine şi voi apela la justiţie ca să pot să-mi văd nepoţii!" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Thomas Markle nu şi-a văzut niciodată nepoţii, pe Archie şi pe Lilibet, şi nu l-a cunoscut încă nici pe ginerele lui, Prinţul Harry.

În vârstă de 77 de ani, Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, continuă cruciada cu fiica sa, care s-a depărtat de el. Mai mult, într-un interviu pentru Fox News, acesta a declarat că intenţionează să apeleze la justiţie, în viitorul apropiat, pentru a putea să-şi vadă cei doi nepoţi.

Thomas a spus să Archie, de doi ani, şi Lili n-ar trebui să tragă ponoasele acţiunilor părinţilor lor şi că el va face o petiţie la Curtea din California pentru dreptul de a-i vedea pe cei doi nepoţi.

Luna trecută, tatăl lui Meghan i-a atacat din nou pe Ducii de Sussex pentru cruzimea acestora, spunând că până şi criminalii sunt vizitaţi de familie în închisoare.

“Nu sunt un criminal. Am făcut o greşeală stupidă şi am fost pedepsit pentru asta. Ei vorbesc despre compasiune, dar nu au niciun pic de compasiune pentru mine şi nici pentru familia mea”, a completat Markle senior.

„Voi fi foarte dezamăgit dacă nu-mi voi ţine niciodată în braţe nepoata.”

Comentarii

Modifică Setările