Royal Babies

Tatăl lui Meghan Markle, un bunic absent şi pentru ceilalţi cinci nepoţi ai lui

Tatăl lui Meghan Markle, un bunic absent şi pentru ceilalţi cinci nepoţi ai lui

S-a tot vorbit despre faptul că tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, nu este lăsat să-şi vadă nepotul.

Ei bine, conform celor mai noi dezvăluiri, fostul director de lumini de 74 de ani n-are o relaţie foarte apropiată nici cu ceilalţi cinci nepoţi ai săi, proveniţi de la fraţii de tată ai lui Meghan, Samantha şi Thomas Jr.

Dezvăluirile au fost făcute de fosta nevastă a acestuia, Roslyn Markle, în vârstă de 73 de ani, după ce a fost contactată de publicaţia Daily Mail.

Ei bine, conform acesteia, Markle nu i-a întâlnit niciodată pe cei mai în vârstă nepoţi ai lui, Ashleigh Hale, de 34 de ani, şi fratele ei, Chris, de 32 de ani, proveniţi din primul mariaj al fiicei acestuia, Samantha Markle. Cât despre al treilea copil al Samanthei, Noel Rasmussen, de 21 de ani, aceasta şi-a văzut bunicul doar de trei ori şi se aude foarte rar la telefon cu aceasta.

Atât Ashleigh (foto jos), cât şi sora ei mai mică, Noel, au avut o relaţie apropiată cu mătuşa lor, Meghan Markle. Cu toate acestea, niciuna dintre ele nu a fost invitată la nunta regală.

Tot prin telefon sau e-mail menţine Thomas Markle legătura şi cu nepoţii din partea fiului său, Thomas Jr. Este vorba despre Thomas III, 27 de ani, şi Tyler, 26 de ani.

Rămâne de văzut dacă Meghan va face ceva pentru ca tatăl ei să aibă o legătură adevărată cu al şaselea lui nepot. 

Modifică Setările