Vedete

Tăticul Smiley şi-a chemat ajutoare! Solistul a început pregătirile pentru externarea Ginei Pistol şi a fetiţei lor

Tăticul Smiley şi-a chemat ajutoare! Solistul a început pregătirile pentru externarea Ginei Pistol şi a fetiţei lor

Marţi, 9 martie, pentru Smiley şi Gina Pistol (40 de ani) a fost începutul unei poveşti minunate. Prezentatoarea de la “Chefi la cuţite” a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar fericiţii părinţi au topit Internetul cu mesajele lor. Primul drum al lui Smiley a fost la o mănăstire, unde s-a rugat pentru fetele lui, apoi şi-a sunat mama şi a chemat-o la Bucureşti pentru a-i ajuta cu cea mică după externarea lor din maternitate. Sute de urări de la vedete, şi nu numai, curg în continuare pe reţelele sociale.

„Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urările. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol, marţi seara, pe Instagram, după ce şi-a revenit din operaţia de cezariană.

Smiley, pe numele său din buletin Tiberiu Andrei Maria (37 de ani) a fost mai generos cu informaţiile: „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: “Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările