Vedete

Tatyana Ali, verişoara cea mică din Prinţul din Bel Air, şi-a cunoscut soţul pe Internet. Cum arată ea azi?

Tatyana Ali, verişoara cea mică din Prinţul din Bel Air, şi-a cunoscut soţul pe Internet. Cum arată ea azi? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Serialul Prinţul din Bel Air a fost un mega hit la vremea lui.

Ne referim la perioada 1990-1996. Un serial care a făcut din Will Smith megastarul de azi, în timp ce restul distribuţiei s-a cam zbătut în anonimat.

Este cazul actriţei Tatyana Ali. Fanii sitcomului îşi aduc aminte foarte bine de ea, verişoara cea mică a personajului principal interpretat de Smith, pe numele ei Ashley Banks.

Ajunsă astăzi la 41 de ani, frumoasa actriţă de culoare a cam dispărut din atenţia media după încheierea filmărilor la acest serial, deşi Ali a continuat să lucreze în industria filmului. În plus, Tatyana şi-a încercat norocul şi în lumea muzicii, lansând chiar şi un album în anul 1998. A ajutat, probabil, şi faptul că artista seamănă foarte bine cu diva Janet Jackson.

Ce mai face azi frumoasa brunetă?

Ei bine, în urmă cu patru ani s-a căsătorit cu Vaughn Rasberry, seminarist la Universitatea Stanford, pe care Ali l-a cunoscut pe site-ul de dating eHarmony. O întâlnire fructuoasă, care s-a lăsat cu doi copii frumoşi, doi băieţi născuţi în 2016 şi 2019.

E clar că Tatyana este, astăzi, o mamă fericită. Şi asta îi ocupă tot timpul.