News

Tavi Clonda a făcut al doilea test pentru coronavirus. A vrut să fie sigur după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel la "Te cunosc de undeva"

Tavi Clonda a făcut al doilea test pentru coronavirus. A vrut să fie sigur după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel la "Te cunosc de undeva" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Tavi Clonda a făcut două teste pentru a vedea dacă este sau nu infectat cu coronavirus. Cântăreţul a intrat în contact cu Marcel Pavel, dar şi cu Ozana Barabancea la filmările de la Antena 1, pentru show-ul "Te cunosc de undeva", acolo unde este concurent. 

Veşti bune din partea Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. Artistul a făcut şi al doilea test de coronavirus, amândouă au ieşit negative. Prezentatoarea a făcut dezvăluirea: 

'În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, şi-a făcut două teste, care au ieşit negativ, şi, în sfârşit, putem răsufla uşuraţi. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă şi-a pus amprenta partea psihologică. Am văzut şi noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai uşor, ca o simplă gripă, însă la alţii, se manifesta mult mai greu, cu intubare şi stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… şi să aştepţi un rezultat. E îngrozitor', a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.

Cei doi părinţi s-au gândit imediat la fiicele lor când au auzit că o parte din colegii lui Tavi Clonda de la Antena 1 sunt infectaţi cu coronavirus. Le-a fost frică pentru sănătatea micuţelor: 

'Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi şi eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toţi patru! Micuţele noastre sunt obişnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă şi putem sta liniştiţi. Bine, eu ştiu că soţul meu s-a protejat cât a putut la filmări şi contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice şi oricui, doar vedem şi noi cum este situaţia. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbeşte cu ei în fiecare zi şi îi spun ce greu le este în spital', a mai transmis Gabriela Cristea. 

FOTO: Facebook

Modifică Setările