News

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea, tensiuni din cauza banilor: „S-a panicat, i s-a făcut teamă“

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea, tensiuni din cauza banilor: „S-a panicat, i s-a făcut teamă“

Formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc la ora actuală, însă Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au trecut şi prin moment mai grele, care au fost cauzate de finanţele familiei.

Invitat într-o emisiune tv, Tavi Clonda a dezvăluit că el şi soţia lui s-au certat din cauza banilor, însă totul s-a terminat cu bine pentru ei. Iată mai jos declaraţi artistului:

„Eu m-am potolit cu cumpărăturile, dar înainte îmi cumpăram haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumătate al meu şi jumătate al Gabrielei, plin cu haine, încălţări şi accesorii. Acum însă nu mai sunt aşa ahtiat după shopping, mă mulţumesc cu ce am sau cu ce primesc, şi îi cumpăr mai mult Victoriei.

Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor...Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc. O săptămână a fost mai greu. Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă. S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare. Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună. Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început. A fost o tensiune puternică atunci!

A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina“