Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

„Am filmat videoclipul piesei «Tăcerea din ochi». O zi şi o noapte. Protagonistă – Mihaela Rădulescu“, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al trupei.

„Legat de prezenţa doamnei menţionate anterior, dorim să ne asumăm public următoarele aspecte: frigul, vânătăile, juliturile, greşelile, admiraţia, prietenia, shaorma şi dragostea noastră necondiţionată. Mai puţin pufuleţii, că şi i-a cumpărat singură“, explică autorul mesajului.

Ulterior, însăşi Mihaela a dat o replică acestei postări, notând:

„Da' ce mi-a plăcut..... Nu prin ce-am trecut la filmare, ci shaorma:))) Şi trupa Taxi. Şi echipa aia grozavă. Şi regizoarea. Şi copilul minunat cu care am jucat. Şi stunt coordinator-ul. Şi motociclista de la machiaj. Şi Carmencita mea. Şi Irina Teodorescu, nevasta enervantului :)“.

Foto: paginile personale

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Radu Mazăre apare într-un videoclip

Primarul Constanţei nu se dă în lături de la nimic, atunci când e vorba despre promovarea litoralului românesc. În stilul cu care ne-a obişnuit, el a acceptat provocarea de-a apărea în clipul lui Costi Ioniţă.

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Muzica

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Băieţii de la Voltaj tocmai au încheiat filmările pentru videoclipul piesei „Lumea e a mea“, la care a fost invitat să participe şi actorul Andi Vasluianu.

Muzica

Vunk a lansat clipul piesei „Scapă-mă de ea“

După succcesul piesei „Pleacă”, băieţii de la Vunk au pregătit o altă melodie ce-ţi va merge drept la suflet şi care e capul de afiş al noului album ce va fi lansat în toamnă.

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

Muzica

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

10.000 de sentimente, 10.000 de gânduri care îţi copleşesc sufletul, 10.000 de amintiri care îţi formează viaţa, 10.000 de fotografii prin care spui bun rămas - aşa se caracterizează

FOTO Vezi cât a slăbit Britney Spears

News

FOTO Vezi cât a slăbit Britney Spears

Cântăreaţa filmează zilele acestea un nou videoclip pentru a promova un joc de dans interactiv a cărei imagine este. Fotografiile de la filmări pe care artista le-a postat pe contul său de Twitter arată că aceasta şi-a recăpătat, în sfârşit, silueta.

Colaborare hot: Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică

Muzica

Colaborare hot: Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică

Cei doi grei ai muzicii dance autohtone au deja un single, „Shining Heart“, care e intens difuzat pe radiouri şi promite să devină hitul verii 2012. Recent, ei au lansat şi videoclipul piesei, care are deja fani pe Youtube.

Muzica

Fly Project lansează videoclipul piesei „Musica“

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul 2011, dintre care „Goodbye“ pe locul doi, şi sute de concerte în ţară şi în străinatate, trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou hit

Bruno Mars a lansat videoclipul "It Will Rain", de pe coloana sonoră Twilight

Muzica

Bruno Mars a lansat videoclipul "It Will Rain", de pe coloana sonoră Twilight

Artistul hawaiian a terminat, în sfârşit, filmările pentru clipul piesei "It Will Rain". Melodia face parte

Muzica

Karl Lagerfeld a regizat videoclipul lui Snoop Dogg

Rapperul a apelat la celebrul designer pentru a-i regiza cel mai nou videoclip, realizat recent în luxoasa staţiune franceză St. Tropez.