Gossip

Taylor Swift, înşelată de iubit

de admin

Să fie aceasta încă o dovadă că artista are ghinion în dragoste? Nici n-au apucat fanii să se obişnuiască cu ideea că Taylor formează un cuplu cu fostul partener al Ritei Ora, Calvin Harris, că iată ce a descoperit vedeta...

Ei bine, Calvin a fost văzut petrecând de mama focului la un party la piscină, la MGM Grand, în Las Vegas, cu o brunetă lascivă - cu care a şi plecat ulterior acasă. Iar asta se întâmpla chiar cu o zi înainte ca el şi Taylor Swift să zâmbească împreună la Billboard Music Awards. Dar asta nu e tot. Mirror scrie că Swift n-a rezistat să-l confrunte pe Harris în legătură cu bruneta, despre care se ştie că e o prietenă comună a lui Taylor şi Calvin - pe numele ei Christina, aceasta este iubita unui producător muzical, Emil Nava, cu care colaborează Calvin. Iar Taylor, Calvin, Emil şi Christina au fost fotografiaţi împreună la Billboard Music Awards.

Iţele se încurcă, însă, după ce au apărut şi nişte poze cu DJ-ul scoţian plecând dintr-un club din Las Vegas cu aceeaşi Christina. Sunt doar prieteni sau faptul că petrec prea mult timp împreună e chiar suspect? Iată întrebarea care o macină pe Taylor. Noile bârfe nu fac decât să alimenteze vocile care susţin că DJ-ul nu are sentimente pentru Swift, ci doar o foloseşte pentru a-şi propulsa propria carieră. Să sperăm că Harris nu va ajunge în versurile cântăreţei, asemenea foştilor ei iubiţi.

Foto: Hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările