Red Carpet

Taylor Swift, super sexy într-o salopetă mini! Vedetele bine îmbrăcate la iHeartRadio Music 2019

Taylor Swift, super sexy într-o salopetă mini! Vedetele bine îmbrăcate la iHeartRadio Music 2019 camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Aseară, în Los Angeles, a avut loc un eveniment important în industria muzicală. Cântăreţe precum Taylor Swift şi Ariana Grande şi-au adjudecat premii importante în cadrul acestei gale.

Fanii artistelor au aşteptat cu sufletul la gură evenimentul iHeartRadio Music, asta şi pentru că e o ocazie potrivită pentru ca starurile să defileze în ţinute dintre cele mai stylish. De data aceasta, cea care s-a făcut remarcată a fost Taylor Swift, pe care am văzut-o destul de rar în public în ultimul an, dat fiind faptul că s-a mutat în Marea Britanie.

La acest eveniment, artista în vârstă de 29 de ani a purtat o salopetă extrem de sexy, care i-a pus în evidenţă picioarele interminabile. Semnată de brandul Rosa Bloom, salopeta era acoperită în totalitate de paiete, oferindu-i o alură shinny ţinutei. Şi-a completat look-ul cu sandale Sophia Webster.

Taylor n-a fost, însă, singura care s-a prezentat pe covorul roşu al evenimentului iHeartRadio Music, organizat aseară, în Los Angeles. Nume precum Heidi Klum, Katy Perry, Elle Fanning, Halsey, Madison Bear ori Jessica Szohr (Gossip Girl) ori Kat Graham (Jurnalele Vampirilor) s-au regăsit pe lista invitaţilor. Vezi galeria foto!

Modifică Setările