News

"Te iubesc!" Gina Pistol i-a făcut lui Smiley o declaraţie de dragoste! Cum a reacţionat cântăreţul şi cum se descurcă ei în izolare

"Te iubesc!" Gina Pistol i-a făcut lui Smiley o declaraţie de dragoste! Cum a reacţionat cântăreţul şi cum se descurcă ei în izolare camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu îşi mai ascund deloc relaţia! Smiley şi Gina Pistol au apărut împreună într-un clip şi au dezvăluit cum se descurcă ei în izolare! Surpriza a venit la final, când prezentatoarea i-a mărturisit în mod public că îl iubeşte!

De când s-a întors din America, Smiley a intrat în izolare. Iată că nu este singur, ci alături de Gina Pistol, iubita sa. Toate concertele pe care le avea au fost fie anulate, fie suspendate, la fel şi proiectele şi emisiunile de televiziune, aşa că are suficient timp pentru a dezvolta ceva nou. Cântăreţul a decis să intre live pe Youtube, să vorbească cu diferiţi artişti, cu diferiţi prieteni, dar şi să îi încânte pe fani cu muzică de bună calitate.

A avut şi un invitat în prima ediţie. E vorba de Gina Pistol, iubita sa! Cei doi locuiesc în aceeaşi casă, petrec multe ore împreună şi parcă sunt mai fericiţi ca niciodată. Nu îşi mai ascund iubire aşa cum o făceau în anii trecuţi. Smiley a fost curios să o întrebe pe Gina despre emisiunile în care e implicată, despre relaţia lor pentru ca fanii şi urmăritorii pe care îi are să afle lucruri noi, interesante. Într-o notă amuzantă, Gina Pistol a răspuns.

"Sunt acasă, în izolare. Aaa suntem mai mulţi, credeam că mă suni să vedem ce mai fac. Cred că se fac trei săptămâni de când sunt în izolare. Eu nu mă plictisesc, am tot ce îmi trebuie acum. La un moment dat o să mă plictisesc, o să îmi fie dor de colegi, de ritualurile mele.

Noi am filmat 3 zile de audiţii la Chefi la cuţite, dar nu ştim când o să fie restul zilelor. (...) " 

Smiley, foarte curios, a întrebat-o pe Gina ce îl enervează la colegul ei de izolare, la el: "Să îţi răspundă el! Ce crezi că mă enervează! Este dezordonat! Da, el lucrează la asta, apreciez." 

Se pare că Gina Pistol e chef-ul în casă, ea găteşte pentru amândoi: "Măi...na. Ce mâncăruri noi am gătit? Nu am gătit...mai e din pulpa de curcan de ieri în frigider. Ce, trebuie să îţi gătesc în fiecare zi? Părinţii noştri găteau la câteva zile." 

În final, Gina Pistol a recunoscut public că îl iubeşte pe Smiley. Ea i-a spus acestuia să se întoarcă acasă repede, dar a fost o glumă, cei doi sunt deja în aceeaşi casă, Smiley făcea înregistrarea video dintr-o altă cameră: "Auzi? Te iubesc! Hai acasă!"

El a reacţionat neaşteptat, nu şi-a mărturisit iubirea: "Bine...vin"

Priviţi momentul în video de mai jos.