Vedete

Televiziunea HBO, dată în judecată de moştenitorii lui Michael Jackson! România are legătură cu scandalul

Televiziunea HBO, dată în judecată de moştenitorii lui Michael Jackson! România are legătură cu scandalul

Michael Jackson a fost târât, atât în timpul vieţii, cât şi după moarte, în mai multe scandaluri sexuale care implicau minori, însă de fiecare dată a scăpat de acuzaţii.

Acum, însă, televiziunea HBO se pregăteşte să difuzeze, pe 3 şi 4 martie, un documentar, „Leaving Neverland“, care îi are în centrul atenţiei pe Wade Robson şi James Safechuck, doi bărbaţi care susţin că muzicianul i-a molestat sexual când erau copii.

Filmul documentar, regizat de Dan Reed, prezintă declaraţiile celor doi tineri, ale rudelor lor, dar şi înregistrări pe care Michael Jackson i le trimitea lui Wade Robson. Din câte se pare, cei doi bărbaţi nu au fost plătiţi pentru a face publice lucrurile întâmplate în trecut şi au apărut de bunăvoie în documentar, însă unul dintre ei a declarat, în anul 2005, în cadrul unui proces, că Michael Jackson nu l-a agresat sexual, ceea ce contrazice declaraţiile lui din documentar. Mai mult decât atât, se pare că el ar mai fi încercat şi în 2013 să îşi schimbe poziţia, dar cazul a fost respins de instanţă deoarece faptele au fost prescrise.

Din cauza documentarului „Leaving Neverland“, familia lui Michael Jackson a anunţat că va da în judecată televiziunea HBO, deoarece între artist şi postul tv există un contract semnat în anul 1992 prin care HBO se obliga să difuzeze turneul Dangerous, inclusiv concertul care a avut loc în Bucureşti, iar una dintre clauze este că nicio parte nu o poate denigra pe cealaltă.

Membrii familiei lui Michael Jackson s-au arătat deranjaţi şi de faptul că nu au fost contactaţi de realizatorii documentarului pentru a li se oferi dreptul la replică şi a-i apăra imaginea celebrului artist. Suma pe care o cer urmaşii lui Michael Jackson se ridică la 100 de milioane de dolari.

Modifică Setările