Fashion

Tendinţe de primăvară-vară (3): Athena Philip

Tendinţe de primăvară-vară (3): Athena Philip

Designerul care i-a creat Andreei Bălan rochia de mireasă pune accent pe feminitate şi delicateţe şi mizează pe nuanţele pastelate pentru ţinutele de zi şi pe cele power-glam pentru rochiile lungi, de seară.

"Este dificil să vorbim despre trend-uri într-o perioadă a modei atât de diversificată, în care aproape orice se poartă: atât hainele simple cu croieli clare şi riguroase, cât şi cele puternic accesorizate, cu efecte metalice, broderii sau aplicaţii încărcate. Totuşi, se poate oberva o revenire a stilului retro, o întoarcere către lungimile midi, umerii căzuţi şi, în general, la eleganţa sofisticată a anilor 1930-1940."

   

"Pentru primăvara lui 2017, propunerile Athena Philip sunt rochii de zi în nuanţe pastelate, diafane, din materiale delicate care pun în valoare feminitatea şi naturaleţea. Ca paletă coloristică am mizat pe tonuri de bej, nude, auriu, roz prafuit, galben pal, iar ca materiale pe voal din mătase, dantelă fină, broderii cusute manual, aplicaţii din mărgele, paiete şi alte elemente ornamentale."

   

"Pentru ţinutele de seară am conturat o imagine power-glam prin rochii lungi, în nuanţe sofisticate de albastru- cobalt, bleumarin, turcoaz, violet sau negru clasic, cu transparenţe seducătoare, drapaje, decolteuri şi şliţuri adânci."

"Piesele de rezistenţă sunt rochiile lungi, de seară, din voal natural, cu o cădere amplă, îmbogăţite prin aplicaţii opulente. Sunt rochii pentru o Şeherezada modernă, care ştie că va trăi 1001 de nopţi contemporane!"