News

Tenorul Roberto Alagna, decorat de Familia Regală din Oman

Tenorul Roberto Alagna, decorat de Familia Regală din Oman camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Fostul soţ al Angelei Gheorghiu a fost primit cu fast în sultanat şi decoraţi pentru merite deosebite.

Tenorul Roberto Alagna şi frumoasa lui soţie, soprana Aleksandra Kurzak, au fost invitaţi să susţină un spectacol liric în Oman, la Royal Opera House din Muscat. Cuplul de artişti, renumiţi în întreaga lume, au fost aplaudaţi la scenă deschisă.

După reprezentaţie, atât Roberto Alagna şi Aleksandra Kurzak, precum şi dirijorul Marcello Mottadelli, împreună cu Marinelle Alagna, sora şi managerul artistic al lui Roberto Alagna, şi directorul operei din Oman, Umberto Fanni, au fost invitaţi la Palatul Regal pentru o întrevedere cu Majestatea Sa Sayyid Kamil Fahad Mahmood Al-Said.

Acolo, tenorul a fost decorat pentru merite deosebite în arta lirică, Familia Regală din Oman având o mare apreciere pentru muzica de operă.

Citeşte şi:

Ce familie frumoasă are fostul soţ al Angelei Gheorghiu! FOTO

După divorţul zgomotos din 2009 de soprana româncă Angela Gheorghiu (52), tenorul italian Roberto Alagna (55) a întâlnit-o pe soprana poloneză Aleksandra Kurzak (41), care i-a dăruit o fetiţă. După venirea pe lume a Malenei (4), cei doi s-au căsătorit pe 16 noiembrie 2015 în Wroclaw, Polonia, iar unul dintre martori a fost Ornella (26), fiica din prima căsătorie a lui Alagna cu Florence Lancien – care a murit în 1994 din cauza unei tumori pe creier.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările