Vedete

Tensiune sau împăcare? Dovada că Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sfidează zvonurile despărţirii

de admin

Tensiune sau împăcare? Dovada că Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sfidează zvonurile despărţirii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Toată vara s-a vorbit despre iminenta ruptură din familia lor. Dar iată că sunt în continuare împreună şi chiar cu zâmbetul pe buze.

Desigur, veţi spune că asta se întâmplă în multe familii, chiar dacă soţii nu se mai înţeleg, rămân în relaţii cordiale de dragul copiilor. Şi, în cazul lor, este vorba despre două fete, cea mică leită mamei, cea mare leită tatălui. Dar iată că acest cadru de familie cu Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu pregătindu-şi împreună fetele pentru şcoală sfidează zvonurile despărţirii.

Cadrul este realizat chiar în curtea lor, probabil înainte de plecare, iar figurile lor nu trădează crisparea. Desigur, mesajul postat de Alex Ciucu poate naşte unele interpretări: "Un nou început de şcoală ca-n vremurile bune. Succes tuturor! Vă pupăm! #family". Sintagma "ca-n vremurile bune" poate face referire la armonia de dinainte de suspiciunile apărute în presă sau, pur şi simplu, despre şcoala în vremurile de normalitate. Pe de altă parte, de ce postarea nu a fost preluată şi de Alina Sorescu pe pagina sa, nici măcar cu tag? Şi de ce artista refuză să mai publice fotografii cu designerul vestimentar?

Nu este prima dată când astfel de bârfe le dau fiori reci fanilor lor. Iar în ecuaţia asta dureroasă ar fi implicată o apropiată a Alinei, care deţine un salon de beauty. Dar ce să vezi, Alina Sorescu tocmai a fost recent în salonul ei pentru a-şi aranja părul. De ce ar face asta, dacă ar şti sigur că ea este pricina problemelor ei din căsnicie?

La fel, s-a tot vorbit despre fotografiile realizate la mare de mama sa, în care apare singură sau cu cele două fetiţe. Dar, la o privire mai atentă, observăm că Alina Sorescu nu a renunţat la verighetă şi inelul de logodnă, deci nu s-a pus problema divorţului. Cel puţin, nu la modul concret.

În tot cazul, postarea etichetată cu #family a lui Alexandru Ciucu i-a bucurat pe fani şi a reuşit să strângă peste o mie de aprecieri. Şi, dincolo de toate speculaţiile, el şi Alina reuşesc să le fie alături fetelor lor în momentele importante.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările