News

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier. Care e starea de sănătate a prezentatoarei

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier. Care e starea de sănătate a prezentatoarei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Din păcate, Teo Trandafir a fost implicată într-un accident de circulaţie. Maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism!

Pe 21 mai, imediat după ce a părăsit redacţia Kanal D acolo unde merge de luni până vineri, Teo Trandafir a trăit un moment mai neplăcut. Conform huff.ro, celebra prezentatoare TV a fost implicată într-un accident rutier. 

Teo Trandafir tocmai părăsise sediul redacţiei şi se îndrepta spre casă, cu maşina personală. Artista are şofer, nu era ea la volan. Se pare că un alt autoturism a intrat în maşina în care se afla. Aceeaşi sursă precizează că starea prezentatoarei este bună şi nu a suferit răni sau traume psihice. În aceeaşi stare bună se află şi şoferul vedetei, însă maşina în care se aflau cei doi a fost uşor avariată.

Cum este şi normal într-un astfel de incident, Teo Trandafir a declarat că s-a speriat. Surse din poliţie au declarat că vinovat de producerea accidentului este şoferul celui de-al doilea autoturism implicat, care a intrat cu maşina brusc în maşina în care se afla vedeta, fără să respecte regulile de circulaţie.

Teo Trandafir are emisiune la TV de luni până vineri

De ani de zile, prezentatoarea apare de luni până vineri la Kanal D, de la ora 15.00, în emisiunea "Teo Show". Îl are alături şi pe Bursucu, colegul ei de emisiune. Cu siguranţă, vedeta va face acolo scurte declaraţii despre momentul prin care a trecut în trafic. 

Foto: Facebook