News

Teo Trandafir: „Mi s-a spus că o să mor la 01.16“

Teo Trandafir: „Mi s-a spus că o să mor la 01.16“

Un invitat care a suferit un transplant de ficat şi care, din cauza unor complicaţii apărute, a intrat în comă indusă, i-a amintit prezentatoarei de cea mai neagră perioadă a vieţii ei.

Ieri, la „Teo Show“ a fost invitat Mike Angelo, care a trecut printr-o experienţă uluitoare, la doar 26 de ani. El a suferit un transplant de ficat şi, din cauza unor complicaţii apărute, cărora medicii români nu le-au putut face faţă, era să-şi piardă viaţa.

Ajuns într-un spital din Germania, Mike a intrat pe mâna unor specialişti care au reuşit să-l salveze în ultimul moment. Tulburător este, însă, că acesta a intrat în comă şi a trăit o experienţă unică: „Am vorbit cu Dumnezeu“. Această mărturisire a făcut-o pe Teo să rememoreze perioada în care ea însăşi a fost pacienta unei clinici din Viena, din cauza unei pancreatite acute, care a ţintuit-o la pat şi pentru care medicii au fost nevoiţi s-o trateze în comă indusă.

Aceasta a mărturisit că a trăit o experienţă similară în timpul comei: „Mi s-a spus că am să mor la ora 01.16 şi aşteptam cu teroare acel moment, în fiecare zi… şi când se făcea ora 01.15 auzeam fiecare secundă şi credeam că am să mor la această oră. Nu mi-am cerut viaţa înapoi, am cerut doar să mai fiu lăsata la o zi de naştere a fiicei mele“.

Teo Trandafir a suferit două intervenţii chirurgicale în 2011, pe 24 februarie şi pe 5 aprilie, fiind tratată la clinica AKH din Viena.

Foto: pagina oficială