News

Teodora de la „Insula iubirii“ este în doliu! Zi tristă pentru concurentă: „Ai plecat către îngeri“

Teodora de la „Insula iubirii“ este în doliu! Zi tristă pentru concurentă: „Ai plecat către îngeri“

Vrea să pară că este singura concurentă de la „Insula iubirii“ care este cu picioarele pe pământ, încercând să dea dovadă de un echilibru perfect, însă Teodora are şi momente când demonstrează că nu este cu mult diferită faţă de celelalte fete din Thailanda.

Ajunsă la „Insula iubirii“ la braţul lui Eusebiu, concurenta a arătat că este foarte sigură pe ea şi pe relaţia ei, însă după ce iubitul ei s-a apropiat prea mult de Bianca, încă din prima zi, şi ea a încercat să se orienteze către o ispită care o atrage, astfel că a ajuns la pieptul lui Mircea.

În timp ce publicul vede la TV cadre care au fost filmate la începutul anului trecut, Teodora îşi trăieşte liniştită viaţa în prezent, însă zilele trecute a avut parte de o întâmplare tragică.

Unul dintre prietenii ei, care îi era totodată şi coleg, s-a stins din viaţă, iar concurenta de la „Insula iubirii“ a postat pe reţelele de socializare un mesaj trist: „Vineri m-ai sfătuit să zâmbesc, astăzi, nu pot. Ai plecat către îngeri. Drum lin, Cătălin“.