Vedete

Thalia se iubeşte de 19 ani cu fostul soţ al lui Mariah Carey. Nunta lor fastuoasă a avut loc în New York

Thalia se iubeşte de 19 ani cu fostul soţ al lui Mariah Carey. Nunta lor fastuoasă a avut loc în New York camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Celebra cântăreaţă Thalia trăieşte de 19 ani o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola, cunoscut producător american şi fostul soţ al lui Mariah Carey.

 

Luna decembrie este una cât se poate de specială pentru celebra cântăreaţă şi actriţă Thalia şi soţul ei, Tommy Mottola. 2 decembrie este ziua în care şi-au unit destinele într-un cadru de poveste.

Fără nicio îndoială, imaginea cu Thalia ieşind din Catedrala San Patricio din New York, la braţul soţului ei, strălucind ca o adevărată prinţesă, nu poate fi uitată prea uşor. De atunci au trecut 19 ani, timp în care relaţia lor s-a sudat şi mai bine, iubirea a crescut pe z ice trece, au apărut şi copiii.

 

Acum, celebra cântăreaţă îşi aduce aminte cu emoţie de momentul în care a spus DA, în 2 decembrie 2000. Interperata melodiei  Amor a la Mexicana a postat pe contul personal de Instagram un video în care apare în rochie de mireasă, alături de soţul ei, la nunta fastuoasă. A transmis şi un mesaj:

„19 ani! Şi pare că au trecut doar câteva luni de decembrie, nimic mai mult! Amândoi de mână trăim acest vis, cu atâtea speranţe şi atât de multă dragoste! astăzi sărbătorim dragostea alături de copiii noştri! la mulţi ani, iubitul meu!”.

 

Nici Tommy Mottola nu s-a lăsat mai prejos şi i-a adresat soţiei cele mai frumoase cuvinte:

„Aniversare fericită, Thalia. în urmă cu 19 ani, Dumnezeu a adus un înger în viaţa mea şi mi-a schimbat-o pentru totdeauna. În fiecare zi, ea este lumina mea, inspiraţia mea şi cea mai potrivită pentru mine, singura iubire a vieţii mele. Sunt atât de fericit şi de norocos să am o persoană atât de specială şi de frumoasă drept soţie”.

Fără vreo îndoială, mariajul Thaliei cu Tommy Mottola este unul dintre cele mai solide.

Foto: Profimedia

 

Comentarii