Case Regale

The Diana Bob revine în tendinţele de coafuri ale anului 2021! De ce nu şi-a schimbat niciodată Prinţesa Diana acest look veşnic?

The Diana Bob revine în tendinţele de coafuri ale anului 2021! De ce nu şi-a schimbat niciodată Prinţesa Diana acest look veşnic? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cele care doresc să facă o schimbare dramatică în look-ul lor ar putea lua în considerare o coafură faimoasă în anii 80.

Spunem faimoasă pentru că a fost făcută celebră de o persoană cunoscută şi adorată în toată lumea, Lady Diana. Este vorba despre acel bob bufant în care Prinţesa Diana insita să îşi coafeze părul. Un proprietar de salon de frumuseţe din Londra, citat de publicaţia Daily Mail, susţine că acest bob cu volum poate fi una dintre coafurile acestui sezon, cu variante mai moderne. 

„Lockdown-ul le-a oferit clientelor mai mult timp să navigheze pe web pentru a căuta un nou look pentru 2021, iar eu văd că se repetă unele căutări. Bob-ul neterminat, tuns în multe scări, pentru un plus de atitudine ... prezenţa Dianei în tendinţele din secolul 21.”
 
Hair-stilista londoneză Rachel Burgin este şi ea de acord că există această tendinţă, o serie de vedete alegând, deja, acest amestec de glam vintage cu un bob dezordonat. "Bobul Diana este un bob scurt, dar plin de volum, cu scări stilizate în jurul feţei, aducând acel vibe al anilor 80."
 

O adeptă a părului scurt încă de când a apărut în viaţa Prinţului Charles, Diana a adăugat bobului ei scurt un volum care părea că sfidează gravitaţia, iar asta s-a întâmplat după ce l-a născut pe Prinţul Harry, în 1994.

Dar de ce a insistat Diana pe acest bob veşnic? Se spune că Prinţesa Diana nu a fost lăsată să îşi schimbe coafura cât timp a făcut parte din familia regală britanică, pentru a nu atrage şi mai mult atenţia presei şi aşa foarte focusată pe înfăţişarea ei şi a nu o eclipsa şi mai mult pe regină.

Comentarii

Modifică Setările