Red Carpet

The Satin Girls - trendul impus de vedete la SAG Awards 2020

The Satin Girls - trendul impus de vedete la SAG Awards 2020 camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Pe covorul argintiu al galei de ieri seară, celebrităţile au prezentat outfituri luxoase, uni, din materiale satinate.

Nu ştim dacă s-au vorbit între ele, dar multe dintre actriţele prezente ieri la cea de-a 26-a ediţie a premiilor Sindicatului actorilor americani, la Shrine Auditorium din Los Angeles, au purtat rochii satinate, din mătase ori tafta, care au dat o strălucire aparte galei.

Jennifer Aniston, una dintre câştigătoarele serii, şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă albă Dior (s-o fi vrut a fi mireasa serii?!), cu croială tip sirenă, care s-a mulat perfect pe trupul ei fără cusur. De altfel, cu toţii au putut observa şi detaliile bustului prin acel satin fin lucrat chiar de John Galliano.

O altă laureată a SAG Awards 2020, Renee Zellweger, a ales tot o ţinută satinată, creaţie a casei Margiela. Rochia fără mâneci şi cu şliţ generos pe picior de culoare indigo pare o interpretare feminină a tuxedo-ului, cu acele revere amplasate în zona bustului.

Jennifer Lopez, nelipsită iată nici de la această gală, a optat de această dată pentru o rochie neagră, cu umerii căzuţi şi o imensă fundă pe spate, continuată cu trenă. O creaţie impecabilă a lui Georges Hobeika, pe care diva latino a înnobilată cu multe bijuterii cu diamante.

Scarlett Johansson s-a raliat şi ea acestui trend, alegând o rochie Armani de un verde turcoaz închis, cu decolteu abisal şi bretele preţioase pe spate.

O apariţie neaşteptată a fost cea a lui Jennifer Garner, care s-a vrut a fi o lady in red în Dolce&Gabbana. Prin simplitatea ei, rochia cu fronseuri pe bust şi bretele spaghetti a lăsat personajul în prim-plan.

Sophie Turner a fost ceva mai îndrăzneaţă şi a plusat la capitolul cromatic. Ea a purtat o rochie fuchsia cu corset de la Louis Vuitton, care i-a venit ca turnată.

Tot pe roz satinat a mizat şi Molly Sims, a cărei rochie cu mâneci supradimensionate şi fustă în clini părea desprinsă din poveştile Disney.

Greu de neremarcat a fost şi actriţa de culoare Cynthia Erivo, cea care o interpretează pe Aretha Franklin în serialul Genius. Aceasta a defilat pe covorul argintiu de la SAG Awards 2020 într-o creaţie satinată Schiaparelli, în două tonuri foarte moderne şi adesea regăsite în tandem în moda italiană: oranjul şi fuchsia.