Gossip

The Weeknd s-a întors la Bella Hadid. O face din răzbunare?

The Weeknd s-a întors la Bella Hadid. O face din răzbunare?

Mandatory Credit: Photo by REX/Shutterstock (5617331q) The Weeknd and Bella Hadid Daily Front Row?s Fashion LA Awards, Los Angeles, America - 20 Mar 2016

Acum că Selena Gomez l-a lăsat cu ochii în soare pentru a se întoarce la Justin Bieber, The Weeknd a făcut şi el o mişcare. Pare-se, artistul s-a  întors, cu coada între picioare, la iubita Bella Hadid, cea pe care o părăsise nu cu mult timp înainte de a se cupla cu Selena Gomez. Împreună, din nou! Ce părere are Bella Hadid despre ciorba încălzită şi despre faptul că The Weeknd s-a întors la ea doar după ce Selena l-a părăsit? Una excelentă, căci – spun apropiaţii – Bella e încă îndrăgostită lulea de fostul ei iubit, aşa că l-a primit cu braţele deschise, din nou, în viaţa ei.  ”Bellei i-a lipsit enorm. Ea e fericită cu punctul în care se află relaţia lor acum şi cu modul în care evoluează lucrurile între ei. Încă există multă iubire între ei”, spun cei din anturajul celor doi.

Chipurile, Bella Hadid şi The Weeknd şi-au reluat relaţia cu puţin timp după ce artistul s-a despărţit de Selena, iar primul pas a fost făcut, desigur, de el. The Weeknd i-a trimis un buchet de trandafiri după defilarea Bellei înc adrul show-ului Victoria`s Secret şi de atunci păstrează legătura ”dându-şi mesaje, şi vorbind constant prin FaceTime”.

The Weeknd şi Bella Hadid au avut o relaţie un an şi jumătate

Amintim că The Weeknd şi Bella Hadid s-au întâlnit, prima oară, în aprilie 2015, pe când el a rugat-o să fie model pentru albumul lui de debut, ”Beauty Behind the Madness”. O lună mai târziu, se afişau în calitate de cuplu. Relaţia lor a durat un an şi jumătate, până cei doi au anunţat că merg pe căi separate în viaţă. Alte câteva luni mai târziu, The Weeknd era surprins cu Selena Gomez, de care s-a despărţit după zece luni petrecute împreună.

Selena Gomez şi The Weeknd au fost zece luni împreună