Meghan & Harry

Thomas Markle caută o cale legală prin care să aibă ”acces” la viitorul lui nepot. Ce măsuri a luat?

Thomas Markle caută o cale legală prin care să aibă ”acces” la viitorul lui nepot. Ce măsuri a luat?

Scandalul din familia Ducesei de Sussex nu pare să se rezolve prea curând. Mai nou, tatăl fostei actriţe, Thomas Markle, are de gând să caute o cale legală pentru a se asigura că va fi în viaţa viitorului nepot.

Potrivit presei internaţionale, Thomas Markle l-a contactat pe Arhiepiscopul de Canterbury pentru a-l ajuta în a rezolva tensiunile dintre el şi fiica sa. Mai mult de atât, el are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a avea drepturi în calitate de bunic matern al copilului Ducilor de Sussex.

Apelează la Arhiepiscopul care i-a căsătorit pentru a remedia tensiunile

Chipurile, Thomas, care locuieşte în Mexic, are de gând să se folosească de lege pentru a se asigura că va fi prezent în viaţa nepotului său. ”Thomas spune că prin venele copilului lui Meghan va curge atât sânge Markle, cât şi ”albastru”, aşa că şi el are drepturi asupra micuţului. Recunoaşte că a greşit, dar de când a aflat că Meghan e însărcinată e disperat să rezolve lucrurile dintre ei”, spune o sursă pentru The Mirror.

Thomas, asemenea fiicei lui mari, Samantha, are de gând să zboare către Palatul Kensington pentru a putea lua legătura cu Meghan Markle. El spune că n-a mai vorbit cu fiica sa cea mică din luna mai, când trebuia să participe la nunta regală, şi că a aflat vestea că va fi bunic în timp ce se afla în maşină, la radio.

foto: profimedia / GettyImages

Modifică Setările