Meghan & Harry

Thomas Markle despre Ducesa de Sussex: "Meg m-a criticat şi n-a fost îngrijorată când am făcut atac de cord"

Thomas Markle despre Ducesa de Sussex: "Meg m-a criticat şi n-a fost îngrijorată când am făcut atac de cord" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Procesul intentat de Meghan Markle publicaţiei britanice Mail on Sunday continuă să fie sursă de informaţii despre relaţia acesteia cu tatăl ei.

După cum ştim, Ducesa de Sussex a acţionat în acest fel din cauza publicării unei scrisori pe care ea i-a trimis-o tatălui ei în 2018. Iar în înfăţişarea de ieri, la curtea de la Londra, publicaţia a adus ca mărturie o declaraţie despre felul în care a privit Thomas Markle înstrăinarea de fiica lui.

Tatăl lui Meghan a scris că, în scrisoarea primită în august 2018 de la Ducesa de Sussex, aceasta l-a criticat, nu i-a declarat că îl iubeşte (aşa cum a dat ea de înţeles) şi nu s-a arătat deloc îngrijorată de faptul că bătrânul a suferit un atac de cord. “Scrisoarea a semnalat sfârşitul relaţiei noastre şi nicidecum o reconciliere”, a mărturisit Thomas Markle în declaraţia lui scrisă. 

Fostul regizor de lumini american a declarat că el a fost cel care le-a cerut jurnaliştilor de la Mail on Sunday să publice anumite părţi ale acestei scrisori. “Dacă publicul n-ar fi citit această scrisoare, nimeni nu m-ar fi crezut. N-am vrut să fie publicat tot conţinutul ei, deoarece ar fi pus-o pe Meg într-o lumină groaznică”, a adăugat Thomas Markle.

Avocaţii lui Meghan Markle susţin, în schimb, că scopul acelei scrisori este încercarea ducesei de a-l convinge pe tatăl ei să nu mai vorbească presei despre ea. Din acel moment, Meghan şi tatăl ei în vârstă de 76 de ani au rupt orice fel de comunicare, acesta din urmă resemnându-se că fiica lui n-o să mai vorbească niciodată cu el şi că el nu-şi va vedea vreodată nepotul, pe micuţul Archie.

Comentarii

Modifică Setările