Royals

Thomas Markle Jr. o desfiinţează pe sora sa într-o scrisoare adresată Prinţului Harry: ”Nu e prea târziu să anulezi nunta”

Thomas Markle Jr. o desfiinţează pe sora sa într-o scrisoare adresată Prinţului Harry: ”Nu e prea târziu să anulezi nunta”

Fericitul eveniment care va avea loc pe 19 mai, la Castelul Windsor, este serios umbrit de ieşirile nervoase ale fratelui vitreg şi înstrăinat al lui Meghan Markle. Thomas Markle Jr. a redactat, recent, o scrisoare deschisă către Prinţul Harry, în care o expunea pe Meghan, din dorinţa de a se anula nunta princiară. Thomas Markle Jr. îil sfătuieşte pe Prinţul Harry să anuleze nuna cu sora sa În vârstă de 51 de ani, Thomas Markle Jr. creează vâlvă în jurul nunţii princiare şi a viitoarei ducese. Fratele mai mare al lui Meghan îi spune lui Harry că ”nu e prea târziu” să anuleze nunta şi că e timpul să deschidă ochii şi să vadă adevăratele intenţii ale lui Meghan. ”Dragă Prinţ Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. Nu-mi vine să cred că nu reuşeşti să-i vezi adevărata faţă a lui Meghan, cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prinţesă, din postura unei actriţe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie Thomas Markle Jr. în scrisoarea adresată Prinţului Harry.

Şi şirul dezvăluirilor nu se opreşte aici. Thomas Markle Jr. îl aduce în discuţie şi pe tatăl lor, Thomas Markle Senior, mărturisind că acesta s-a sacrificat financiar pentru fiica sa, iar că aceasta a uitat de el de îndată ce a câştigat faima hollywoodiană. ”Ce fel de persoană îşi foloseşte tatăl până îl aduce în pragul falimentului, apoi uită de el în Mexic, îndatorat până peste cap? Când a fost vorba să-i dea banii înapoi, a uitat de el, ca şi cum nu l-ar fi cunoscut niciodată. Tatăl meu nu o să-şi revină niciodată financiar, ori emoţional. Meg îşi arată adevărata faţă. Este clar că faima i s-a urcat la cap, transformând-o într-o femeie superficială, egoistă şi îngâmfată, care o să-şi bată joc de tine şi de moştenirea regală a familiei tale. Dacă nu era tatăl nostru, ea servea la mese ori era babysitter. Toată lumea vede deciziile greşite pe care le ia Meg, Harry nu e prea târziu să anulezi totul”, pledează Thomas Markle.

Se vor căsători pe 19 mai

Nu este prima ieşire nervoasă, publică a lui Thomas Markle Jr., fratele vitreg al logodnicei Prinţului Harry al Marii Britanii, aşa că nu ne putem întreba dacă şi cum va acţiona regina Elisabeta în faţa acestor acuze. Le va ignora ori îl va acţiona în istanţă pe fratele înstrăinat al viitoarei ducese pentru defăimare şi atac la persoană?

Modifică Setările