Meghan & Harry

Thomas Markle o avertizează pe fiica sa, Meghan: "Pot muri mâine!"

Thomas Markle o avertizează pe fiica sa, Meghan: "Pot muri mâine!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

"Aş putea să mor mâine."

Este declaraţia şocantă a tatălui lui Meghan Markle, Thomas, în vârstă de 76 de ani. Avertismentul seniorului vine după ce Meghan Markle a cerut şi a obţinut amânarea procesului împotriva trustului Associated Newspapers din ianuarie către toamna anului viitor. 

Tatăl ducesei, cu care aceasta nu mai vorbeşte încă de la nunta ei cu Prinţul Harry, era dispus să depună mărturie în acest proces, care se concentrează pe publicarea scrisorii pe care Meghan i-a trimis-o tatălui său în 2018. Ca urmare a acestui fapt, ducesa a dat în judecată trustul de presă responsabil pentru nerespectarea caracterului privat al acestei scrisori.

Thomas Markle îşi doreşte, însă, ca acest caz să se termine cât mai repede, deoarece ulterioara sa apariţie ca martor în acest caz îi provoacă anxietate. Mai mult, tatăl lui Meghan a declarat că se luptă cu răceala de 3 sau 4 ani, din cauza problemelor cu inima şi cu plămânii. Acesta susţine că nu poate face mai mult de 40 de paşi fără să obosească şi să îşi piardă suflul.

"Sunt realist atunci când spun că pot muri mâine", susţine Thomas Markle într-o declaraţie dată curţii de la Londra în care se judecă cazul. Tatăl lui Meghan urma să depună mărturie pentru trustul Associated Newspapers şi, deci, împotriva propriei sale fiice, acesta considerând că Meghan i-a creionat o imagine falsă în presă.

Rămâne de văzut dacă această declaraţie a lui Markle senior o va înduioşa, în vreun fel, pe fiica lui înstrăinată.

Comentarii

Modifică Setările