Meghan & Harry

Thomas Markle: "Probabil că Meghan mă va mai vedea doar la înmormântare!"

Thomas Markle: "Probabil că Meghan mă va mai vedea doar la înmormântare!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Thomas Markle, tatăl în vârstă de 75 de ani al lui Meghan, s-a resemnat.

Într-un interviu pentru un documentar care va fi difuzat astăzi de către postul de televiziune Channel 5, fostul regizor de lumini a declarat că nu crede că-şi va mai întâlni vreodată fiica şi că, probabil, aceasta va accepta să-l mai vadă doar când va fi în sicriu, la înmormântarea lui. 

În plus, în acelaşi interviu dat din casa lui din Mexic, Thomas îl acuză pe Prinţul Harry că se comportă ca un adolescent de 12 ani, fiind extrem de sensibil. 

Markle i-a acuzat pe fiica şi pe ginerele lui că-l denigrează, declarând că nu are mustrări de conştiinţă pentru că a acceptat bani ca să apară în acest documentar.

"Nu-mi pasă. În acest moment, îmi sunt datori. Familia regală îmi este datoare. Ar trebui să fiu recompensat pentru faptul că am trecut prin atâtea. Fiica mea mi-a promis că va avea grijă de mine când voi fi bătrân. Ei bine, sunt bătrân şi este timpul ca ea să aibă grijă de tatăl ei", a spus, printre altele, Thomas. 

Acesta a mai declarat că n-a mai vorbit şi nu i-a mai văzut pe Ducii de Sussex de la momentul în care a aranjat o şedinţă foto cu paparazzii şi că nici nu se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple, cât timp este în viaţă.