News

„Ţi-a fost ruşine de tatăl tău din cauza decolteului exagerat?” Raluca Bădulescu se dezbracă de secrete

„Ţi-a fost ruşine de tatăl tău din cauza decolteului exagerat?” Raluca Bădulescu se dezbracă de secrete

Raluca Bădulescu, supranumită şi alintată de milioanele de fani cu apelativul “Regina Regească”, unul dintre juraţii de la “Bravo, ai stil!” şi adevărat  fashion icon, vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vedeta care şi-a obişnuit fanii cu un stil vestimentar extravagant, inconfundabil, va povesti, în exclusivitate, despre copilărie, adolescenţă, iubiri şi, nu în ultimul rând, dragostea ei pentru modă, care a împins-o, nu de puţine ori, la lucruri inimaginabile.

Fiecare apariţie a Ralucăi Bădulescu nu poate trece neobservată, vedeta şi-a obişnuit publicul cu un stil care a consacrat-o, s-a reinventat de fiecare dată şi a intrat în sufletele românilor prin efervescenţă şi sinceritatea debordantă.

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română şi engleză, a trecut prin experienţa de corporaţie, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă şi muzică. Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, acesta  va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporaţie, înainte de a cunoaşte tainele televiziunii, dar şi despre căsniciile sale, explicând şi  de ce nu a preluat numele soţilor săi.

 „Ce avantaje ţi- a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soţilor tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ţi-a fost ruşine de tatăl tău din cauza decolateului exagerat?”, „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediţia de astăzi a emisiunii, ce se difuzează de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Comentarii

Modifică Setările