News

Ţi-l aminteşti pe Cătălin Josan, câştigătorul concursului ”Megastar”? Iată cum arată acum!

Ţi-l aminteşti pe Cătălin Josan, câştigătorul concursului ”Megastar”? Iată cum arată acum! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În 2006, Cătălin Josan lăsa în urmă Republica Moldova, ţara natală, pentru a participa la prima ediţie a emisiunii-concurs ”Megastar”.

Participarea lui a fost încununată cu succes, căci talentul lui a reuşit să-i convingă pe cei patru juraţi, respectiv CRBL, Virgil Ianţu, Aura Urziceanu şi Adrian Despot, devenind astfel primul câştigător al emisiunii.

Astăzi, la aproape 13 de la acest moment, Cătălin Josan are 31 ani şi o carieră prolifică în lumea muzicii. E drept, nu mai locuieşte în România, preferând să se întoarcă pe plaiurile natale. Asta după ce a încercat, fără succes, să se impună pe piaţa muzicală din România cu piese precum „Vrei, nu vrei (eşti doar a mea)”, ”Veronica Demonica”, ”Big Brown Eyes”, la care a colaborat cu Maria Marinescu.

Pe pagina lui de Facebook, Cătălin Josan Official, interpretul îi răsfaţă pe fani cu cadre surprinse în viaţa lui de zi cu zi, dar şi cu momente artistice, susţine pe marile scene din Republica Moldova.

Iată mai multe cadre din prezent cu îndrăgitul artist!

Modifică Setările