Vedete

Ţi-l aminteşti pe ”The Mountain” din Game of Thrones? S-a căsătorit!

Ţi-l aminteşti pe ”The Mountain” din Game of Thrones? S-a căsătorit! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

L-am văzut jucându-l pe ”The Mountain”, în celebrul serial ”Game of Thrones”, în 2013. Acum aflăm că Thor Bjornsson, sportiv de profesie, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

Are 180 de kilograme şi măsoară 2,06 m. Suficient încât să scrie istorie în pelicula ”Game of Thrones”, prin rolul lui ”The Mountain”, dar şi să fie cel mai puternic om din lume. Însă, zilele acestea, nu despre cariera lui actoricească ori cea de sportiv a fost vorba, ci despre faptul că a devenit un bărbat căsătorit.

Thor Bjornsson, 29, a anunţat printr-o postare în social media că s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubita lui, pe nume Kelsey Henson. ”E o plăcere s-o numesc Kelset Morgan Henson soţia mea. Sunt atât de încântat de aventurile viitoare pe care le vom trăi împreună”, este descrierea unei fotografii în care ”The Mountain” poartă costumul de mire şi-şi ţine de mână aleasa inimii.

Potrivit presei internaţionale, Kelsey şi Thor au o relaţie din 2017, întâlnindu-se în Canada, într-un bar în care femeia era chelneriţă.