News

Ţi-o aminteşti pe actriţa de telenovele Mădălina Drăghici? De ce s-a retras din viaţa publică?

Ţi-o aminteşti pe actriţa de telenovele Mădălina Drăghici? De ce s-a retras din viaţa publică? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A devenit cunoscută după ce a primit rolul principal în telenovela „Iubire şi onoare”, difuzată pe postul de televiziune ”Acasă TV”. Însă, deşi fanii preconizau o carieră strălucitoare în actorie, Mădălina Drăghici a dispărut de pe micile ecrane.

Toţi au îndrăgit-o în rolul Ilincăi Stuttman, jucat acum zece ani, în telenovela amintită anterior. Cu toate acestea, Mădălina Drăghici a hotărât să lase în spate cariera actoricească şi să se dedice vieţii de familie, mai ales că a devenit mămică între timp.

Astăzi, Mădălina Drăghici este căsătorită cu avocatul Ovidiu Pop, cu care are o fetiţă, venită pe lume în 2016. Naşii de cununie ai fostei actriţei sunt chiar Cabral şi Andreea Ibacka, de care o leagă o prietenie frumoasă şi de durată.

Din fericire, chiar dacă nu mai e în lumina reflectoarelor, Mădălina Drăghici a păstrat pagina oficială, unde mai ţine legătura cu fanii ei. Acolo, postează cadre inedite din viaţa ei, spre fericirea celor care au îndrăgit-o în ”Iubire şi onoare” ori „Pariu cu viaţa”.

foto: Facebook