News

Ţi-o aminteşti pe actriţa Elvira Deatcu, personajul negativ din telenovelele româneşti?

Ţi-o aminteşti pe actriţa Elvira Deatcu, personajul negativ din telenovelele româneşti? camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Ca multe actriţe autohtone, Elvira Deatcu (47) s-a făcut remarcată de către publicul larg în producţiile de la posturile Acasa Tv şi Pro TV. Pe ea ne-o amintim din telenovelele ”Lacrimi de iubire”, ”Daria, iubirea mea” ori „Cu un pas înainte”.

Cele mai multe roluri emblematice au fost cele negative, care au stârnit antipatia tuturor. Chiar şi aşa, telespectatorii se întreabă cu nostalgie ce se mai întâmplă cu actriţa. Ei bine, Elvira Deatcu face în continuare ceea ce ştie. Cel mai recent film al său este ”Ana, mon amour” (2017), în care joacă rolul unei angajate Beau Monde.

Elvira Deatcu spune că nu vrea să se întoarcă la telenovele

Vorbind anul trecut, în toamnă, cu un reporter Click!, actriţa a declarat că nu are de gând să se întoarcă pe platourile de filmare ale vreunei telenovele, momentan: ”Doar teatru fac şi am făcut în vară un film cu Dan Chişu, titlul provizoriu fiind «Jandarmul». Când nu mă îngrijesc de copii şi nu-s la teatru, merg la sală, unde mă întreţin şi încerc să mâ simt bine”.

Elvira Deatcu i-a avut ca profesori pe Florin Zamfirescu şi Olga Tudorache

Pasionată de tot ce-nseamnă film şi teatru, Elvira Deatcu şi-a urmat visul dând la actorie. I-a avut drept profesori chiar pe cei care, ulterior, i-au devenit colegi de platou. Ea a fost îndrumată de actorii Mircea Albulescu, Adrian Pintea, Florin Zamfirescu, dar şi de  marea actriţă Olga Tudorache.

Evira Deatcu e căsătorită cu primul ei iubit, alături de care are doi copii

La doar 15 ani, actriţa avea să-şi întâlnească mare iubire în Cluj, unde era invitată de verişoarele ei pentru a petrece vacanţa de iarnă. Şi deşi începuturile relaţiei lor au fost anevoioase, fiind una la distanţă, Elvira şi Horia ajuns să se căsătorească în octombrie 1999. Împreună au doi copii, pe nume Luca şi Filip, de 15, respectiv 10 ani.

Modifică Setările