News

Ţi-o aminteşti pe Dulce Maria din "Rebelde"? Iată cum arată acum!

Ţi-o aminteşti pe Dulce Maria din "Rebelde"? Iată cum arată acum! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Din 2004 şi până în 2009, Dulce Maria a făcut parte din trupa pop RBD, care s-a format după ce telenovela ”Rebelde”, (2004-2006), a înregistrat un succes năucitor. De atunci, au trecut zece ani, timp în care nu s-au mai auzit prea multe lucruri despre actriţă. Ce-a mai făcut, cum şi-a dezvoltat cariera artistică, vedeţi în cele ce urmează... O ştim din telenovela „Rebelde” În prezent, Dulce Maria are 30 de ani şi este la fel de energică precum acum zece ani, când juca în telenovela ce cucerea publicul român, ”Rebelde”. De fapt, am putea spune că actriţa are mai multe proiecte artistice acum, deşi nu se mai bucură de atâta expunere.

Carieră muzicală – solo

După ce, în luna august 2008, RBD a anunţat că se despart, Dulce Maria a continuat pe cont propriu. În luna noiembrie, din acel an, Dulce a colaborat cu Anahi (fosta colegă de trupă) şi cu Tiziano Ferro la melodia ”Regalo Mas Grande”, melodie ce a înregistrat un oareşcare succes. Un an mai târziu, Dulce a semnat cu casa de producţie ”Universal Music” pentru o carieră solo.

rbd
A făcut parte din trupa RBD

”Verano”, ”Dejame Ser” sunt două dintre melodiile pe care Dulce le-a cântat pentru coloana sonoră a unei telenovele. Ulterior, Dulce a colaborat chiar şi cu Akon pentru remixul cântecului ”Beautiful”.

În 2010, Dulce a scos primul album solo, ”Extranjera”, care cuprindea single-ul ”Inevitable”, care s-a bucurat de un real succes. Şi cel de-al doilea single, de pe acest album, ”Ya No”, s-a dovedit a fi de succes.

dulce-maria-cariera2
În prezent, este un artist solo de succes

Cariera muzicală a lui Dulce este în continuă ascensiune, cântăreaţa susţinând şi acum concerte cu public numeros. Până acum, Dulce are 2 premii ”Europe Music”, şi 4 trofee câştigate la ”Kids Choice Awards” (1 la ediţia americană, 1 la cea din Brazilia, şi 3 la cea din Mexic). În total, Dulce Maria are peste 33 de premii muzicale. Mai mult de atât, Dulce este singura artistă de origine mexicană care deţine un disc de platină.

cariera-muzicala-dulce-maria
Cariera ei muzicală este în ascensiune

Cariera actoricească

Cumva, pentru Dulce Maria actoria a picat pe locul doi. Totuşi, odată încheiată telenovela ”Rebelde”, actriţa a mai jucat în telenovela”Verano de amor”, graţie căreia a primit premiul ”People en Espaniol”, pentru cea mai bună actriţă tânără. În 2010, Dulce a jucat într-un film independent, ”Alguien ha visto a Lupita?”, alături de actorul Cristian de la Fuente.

corazón que miente.
Anul acesta, va juca pentru prima dată într-un rol nagativ

În 2013, Dulce a apărut în telenovela ”Mentir para Vivir”, iar anul acesta, pe ecranele mexicane, joacă în ”Corazon que miente”, în care face primul rol negativ din cariera sa.

Viaţă privată

Spre deosebire de colegele ei din ”Rebelde”, respectiv Maite Perroni şi Anahi, Dulce Maria a avut o viaţă privată destul de liniştită.

frida-kahlo
Este nepoata Fridei Kahlo

Este nepoata celebrei Frida Kahlo (bunica ei era verişoară primară), şi este interesată de tot ce-nseamnă artă şi frumos. În 2015, apare într-un video PETA, încurajând să se renunţe la folosirea blănurilor reale. Este o împătimită a sportului şi promovează stilul de viaţă sănătos.

sport-dulce-maria
Face sport cât de des poate

Ca orice alt artist, Dulce Maria are un brand personal, vânzând un parfum ce-i poartă numele, dar şi o linie vestimentară.

linie-de-parfumuri-dulce-maria
A lansat parfumuri ce-i poartă semnătura

Cât despre relaţiile amoroase, Dulce şi-a ţinut iubiţii departe de presa tabloidă. Din 2002 şi până în 2006, a avut o relaţie on-off cu colegul de trupă, Alfonso Herrera. În 2005, pe când era despărţită de Alfonso, Dulce a avut o relaţie scurtă cu fotbalistul Guillermo Ochoa.

dulce-alfonso
S-a iubit cu colegul de trupă, Alfonso Herrera

Din 2008 şi până 2009, Dulce a avut o relaţie amoroasă cu co-starul din ”Verano de Amor”, Pablo Lyle. Din păcate, nici această relaţie n-a durat.

dulce-luis
Luis, bărbatul cu care a avut cea mai recentă relaţie amoroasă

Speranţa că Dulce se va căsători a venit odată cu relaţia cu antreprenorul mexican Luis Rodrigo Reyes. Cei doi s-au iubit din 2011 şi până în 2015, timp în care s-a zvonit că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească. Din păcate, nici această relaţie nu a făcut-o să păşească spre altar. În prezent, Dulce nu are nicio relaţie, de care presa să ştie.

foto: Instagram / Tumblr

Modifică Setările