News

Ţi-o aminteşti pe Joana Benedek? Iată cu ce se ocupă în prezent!

Ţi-o aminteşti pe Joana Benedek? Iată cu ce se ocupă în prezent! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

S-a născut în România, însă a cunoscut succesul peste hotare, în telenovelele din Mexic şi Venezuela. La puţin timp de la debutul actoricesc din 1989, când a apărut în telenovela ”Rubi Rebelde”, românca Joana Benedek a ajuns să fie una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume.

La doar 15 ani, Joana a decis să-şi încerce norocul peste hotare. S-a stabilit în Venezuela, şi apoi în Mexic, unde a pus bazele unei cariere de succes în lumea telenovelelor. Producţiile ”Tequila cu suflet de femeie”, ”Femei înşelate”, ”Angela”, ”Dragoste la indigo”, ”Prietene şi rivale”, etc., sunt doar câteva dintre telenovelele de succes în care Ioana Benedek a apărut.

În prezent, Joana, însă, nu mai joacă în telenovele, alegând să-şi dedice timpul studiului. ”M-am retras total. Dar momentan. Şi-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 6 ani dedicaţi „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viaţa mea interioară şi de familie!”, este declaraţia dată de îndrăgita actriţa pentru publicaţia online femeiede10.ro.

Cât despre studiile sale, Joana a mărturisit că, în ultima vreme, s-a dedicat unui proiect personal, însă n-a vrut să dezvăluie mai multe despre acest lucru. A menţionat, însă, că a fost atrasă de dezvoltarea personală, spiritual şi psihologică. ”Am studiat multe. Multe iniţieri în Reiki, Energia Universală, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminată de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditaţii, cursuri despre psihic, suflet, emoţii, energie, meditaţie, fizica cuantică, Medicină Tradiţională Chineză (MTC)”, povesteşte Ioana în acelaşi interviu acordat la începutul lunii martie.

Recent, ea a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că organizează ateliere cu cei interesaţi de dezvoltarea personală şi emoţionaltă. De altfel, Joana este activă pe contul ei de Facebook, dar şi pe cel de Instagram, unde postează, adesea, mesaje pentru fanii ei din România.

Modifică Setările