News

Ţi-o aminteşti pe ”The Nanny”? Cum arată, astăzi, celebra actriţă care a învins cancerul de col uterin

Ţi-o aminteşti pe ”The Nanny”? Cum arată, astăzi, celebra actriţă care a învins cancerul de col uterin camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Am îndrăgit-o cu toţii în serialul ”The Nanny”, cu vocea mult prea nazală şi râsul colorat. De atunci, însă, au trecut douăzeci de ani, timp în care Fran Descher şi-a schimbat complet viaţa.

A învins cancerul de col uterin, cu care a fost depistată în 2000, şi a divorţat de soţul care s-a dovedit a fi homosexual. Din fericire, Fran Descher a păstrat o relaţie perfectă cu fostul soţ, Peter Marc Jacobson, fiind în continuare parteneri de afaceri şi buni prieteni. ”Am ales să rămânem unul în viaţa celuilalt. Iubirea noastră este unică, rară şi necondiţionată; atâta vreme cât el nu devine enervant”, spunea actriţa în comunicatul oficial emis după despărţire.

Acum, Fran Descher are 61 de ani şi nu este implicată în nicio relaţie amoroasă. În ciuda faptului că a mai dat o şansă dragostei în 2014, având o relaţie cu Shiva Ayyadurai, actriţa e singură în prezent. Asta şi pentru că se dedică, din nou, pasiunii sale: actoria. Fran are două filme care urmează să apară, dar se zvoneşte şi că va juca într-un reboot ”The Nanny”. Momentan, această informaţie nu a fost confirmată. Iată cum arată acum!

Modifică Setările