News

Ţi se pare că în acest filmuleţ Ben Affleck o hărţuieşte pe ziaristă sau doar glumeşte?

Ţi se pare că în acest filmuleţ Ben Affleck o hărţuieşte pe ziaristă sau doar glumeşte?

Scandalul cu Harvey Weinstein a adus în discuţie dintr-o dată şi comportamentul lui Ben Affleck

Totul a pornit de la poziţia lui Ben în acest scandal, actorul fiind acuzator la adresa lui Harvey. Atitudinea a deranjat-o pe Hilarie Ross Burton de la emisiunea MTV Total Request Live, care a considerat că Ben n-ar avea dreptul să vorbească, de vreme ce şi el a avut nu doar o dată un comportament deplasat. Astfel, Hilarie şi-a amintit de un moment în care Ben a pipăit-o în timpul emisiunii. La momentul respectiv, Hilarie a trecut peste gestul lui râzând. Dar acum, pe Twitter, a scris că n-a uitat şi că era doar un copil. După postarea ei, Affleck a răspuns pe Twitter, scriind: "M-am purtat deplasat cu domnişoara Burton şi îmi cer sincer scuze". Momentul e surprins în acest filmuleţ şi întreaga scenă pare exagerată sub influenţa scandalului cu Harvey Weinstein.

Dar, conform efectului bulgărelui de zăpadă, lucrurile nu s-au oprit aici. Şi în mediul online a început să circule un alt filmuleţ dezgropat din 2004, cu un interviu luat lui Affleck de către Anne-Marie Losique pentru Montreal TV. Un fel de interviu, fiindcă, de fapt, Ben o ia în braţe pe jurnalistă şi tot încearcă să o pipăie, spunându-i: "Îmi place parfumul tău. Oamenilor le-ar plăcea mai mult dacă ai face topless acest show... Am putea face interviul stând aşa, îmbrăţişaţi... Tu de obicei porţi decolteuri mai generoase la emisiunea asta. De ce te-ai acoperit atât de data asta? E duminică dimineaţa? Şi ce dacă? Pe cine încerci să păcăleşti?".

Filmuleţul a fost dat ca exemplu al comportamentului de hărţuitor al lui Ben. Însă jurnalista pare a se distra de minune, nu e nicidecum deranjată. Iar totul pare un joc, o glumă între cei doi. De altfel, văzând reacţiile de pe internet, Anne-Marie Losique a simţit nevoia să-i ia apărarea lui Ben Affleck pe net, spunând: "Noi am făcut acel joc special pentru camera de luat vederi. Era pentru un show pe care eu îl produceam. Nu eram deloc o victimă. Când am început filmarea, am început să ne jucăm, fiindcă aşa stabilisem. De cum s-a oprit camera, atitudinea noastră a revenit la normal", a spus Losique pentru The Hollywppd Reporter, explicând că este extrem de deranjată ca materialul ei să fie amestecat în zona de hărţuire şi de scandal Harvey-Gate.