Vedete

Tilly Niculae şi-a adus băieţelul acasă. Ce drăgălaş e Răducu!

Tilly Niculae şi-a adus băieţelul acasă. Ce drăgălaş e Răducu! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Tilly a revenit acasă şi îşi împarte timpul între cele două minuni din viaţa ei, Sofia şi Răducu. Actriţa a născut acum câteva zile un băieţel de toată frumuseţea, care a cântărit la naştere 3620 kg şi a venit pe lume chiar de ziua soţului ei.

 “De la oră la oră sunt şi mai ruptă de realitate. Asta pentru că fie pup o tălpiţă mică, fie o iubesc pe Sofia şi-i mulţumesc pentru fiecare ajutor în parte! Sunt onorată că am aceşti copii minunaţi. Dacă nu ar fi fost soţul meu, asumarea acestei relaţii de atâţia ani poate că nici nu trăiam acum aceste bucurii!
Răducu este tare bine şi drăgălaş. Mănâncă exclusiv la sân. Doarme şi câte 4 ore jumăte.
Mai are momente când cărâie fiindcă îl doare şi pe el burtică, însă pentru aceste zile când corpul meu a făcut un efort aşa de mare, mă declar mai mult decât mulţumită!Ţ", povesteşte Tilly pe o reţea de socializare.

Tilly recunoaşte că cel mai mare ajutor îl primeşte din partea fiicei sale, care şi-a luat în serios rolul de soră mai mare. ”Sofia, este eroina mea. Închisă în casă de mai bine de o lună. Se împarte cum poate pe platformele digitale să îşi continue şcoala.
Ce milităm eu pentru gadgeturi cu limite, ce campanii...că de la 15 minute pe zi cât avea voie, acum totul este altă poveste!
Mă ajută nu mult, ci foarte mult!”.

 

Modifică Setările