News

Tily Niculae a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Bebeluşul va purta un nume special

Tily Niculae a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Bebeluşul va purta un nume special camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Tily Niculae este în culmea fericirii. Va deveni mămică a doua oară. Acum a dezvăluit sexul, dar şi numele pe care îl va purta bebeluşul din burtică.

 

Multe luni de zile, Tily Niculae a ţinut sarcina ascunsă. Vedeta a ascuns vestea frumoasă chiar şi familiei sale, pe cei dragi i-a anunţat în a patra lună de sarcină.

Pe fanii săi i-a anunţat chiar săptămâna trecută, într-un mod deosebit.  “Tastez şi îmi tremură mâinile efectiv! Deşi AMR foarte puţin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă şi MĂ MINUNEZ.

Eu ştiam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât:

Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!”, a scris ea în mediul online chiar de ziua sa.

Iată că acum, la Antena Stars ea a dezvăluit că va avea un băieţel. I-a ales chiar şi numele: Radu, care înseamnă bucurie şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu.

Cum a reacţionat Sofia, fetiţa artistei

Fetiţa lui Tily Niculae şi a lui Dragoş Popescu a fost extrem de încântată când a aflat că va avea un frăţior.

"Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: «Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale?» Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe", a mai spus actriţa.

Tily Niculae declara pentru revista OK în decembrie 2018 că îmi mai doreşte un copil. Actriţa a trecut prin perioade dificile însă, a pierdut două sarcini, dar acum soarele a ieşit pe strada ei, familia lor frumoasă se va mări.

 

Comentarii

Modifică Setările