News

Tily Niculae, aproape de divorţ: “El îşi trăia toate dorinţele”

Tily Niculae, aproape de divorţ: “El îşi trăia toate dorinţele”

Tily Niculae are un soţ care îţi dă impresia că îi oferă totul şi doi copii minunaţi, pare că nu îi lipseşte nimic, dar lucrurile sunt departe de adevăr.

Actriţa de 35 de ani a recunoscut că în urmă cu un an s-a gândit să divorţeze de partenerul său de viaţă. Tily luase în calcul separarea, dar şedinţele de terapie au salvat totul.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă şi ce presupune un divorţ. Este diferenţa asta de vârstă [de 10 ani], în care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani. Ce Dumnezeu să ştiu? Şi aveam senzaţia că tot timpul pompez doar pentru celălalt şi că mie nu mi se reîntoarce nimic. După care au urmat câteva şedinţe de terapie în care am înţeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. Aveam senzaţia că între noi se produsese un gol şi că el îşi trăia, oarecum, toate dorinţele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam şi niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele', a mărturisit actriţa la Pro TV.

 

 

Modifică Setările