Evenimente

Tily Niculae, probleme în vacanţă: ''Râd ca să nu plâng''

Tily Niculae, probleme în vacanţă: ''Râd ca să nu plâng''

Tily Niculae şi-a dorit să petreacă câteva zile liniştite la mare alături de soţ şi copii. Actriţa nu s-a putut bucura însă din plin de vacanţă şi a reuşit să vadă marea mai mult din cameră.

“În curând se încheie vacanţă! Râd ca să nu plâng. Am văzut marea din cameră şi am stat doar o jumătate de zi la plajă.  În seara asta Popescu a vrut să mâncăm fancy trancy la un restaurant şi s-a supărat pe mine fiindcă tot amânam momentul. Ne-am aranjat, bibilit, tras aer în piept şi GO! La restaurant, Radu nu voia să stea în scăunel. Nici o jucărie, furculiţă, mutră haioasă nu avea să-i fie pe plac. Este de înţeles. Trăgea de tot şi toate, ţipa şi nimic nu-i convenea. Am făcut cu rândul la ‘alergat’ după el, am mâncat pe repede înainte şi socializat .

A venit şi timpul deşertului, dar am împachetat repede, lăsând loc pentru oamenii care chiar pot savura cină. Mai încercăm la anul. Pe fancy, trancy şi formulă completă. Până una altă…eu sunt tot în camera cu pufosul explorator care a adormit instant. După o porţie zdravănă de plâns. Oboseală, schimbat rutină, apariţia unei alte masele, gaze, supărare, suprastimulare…da m-ai contează?

Bine că a adormit! Ascult band-ul de la geam care este senzaţional”, a povestit Tily.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările