News

Tily Niculae şi soţul ei aniversează 10 ani de la căsătorie: "Ştiam că vei fi tatăl copiilor mei!

Tily Niculae şi soţul ei aniversează 10 ani de la căsătorie: "Ştiam că vei fi tatăl copiilor mei! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au doi copii superbi şi formează o familie fericită. Tily Niculae şi soţul ei bifează astăzi zece ani de când şi-au jurat credinţă şi au hotărât să îşi construiască o viaţă împreună.

Artista recunoaşte că nu ştia cum va evolua căsnicia lor, dar se aveau unul pe celălalt şi asta era tot ce conta. Acum trec de la fluturi în stomac la contraziceri, dar iubirea îi salvează întotdeauna.

"Acum 10 ani intram în biserică să ne unim în faţa lui Dumnezeu! Acum 10 ani ştiam că vei fi tatăl copiilor mei! Acum 10 ani eram înconjurată de familie...ca-ntotdeauna! Dar şi de prieteni care trăiau alături de noi un moment UNIC!
Acum 10 ani, sincer, speram, dar nu credeam că vom fi aici! Să trăim ceea ce trăim!
Familia noastra! Sub acoperisul casei noastre! Împreună! Îmbratişaţi! Fluturi în stomac, combinaţie fatală cu certuri şi contraziceri la foc automat! Acum 10 ani nu ştiam dacă îmi va spune că este FERICIT! O face zilnic!
Acum 10 nu ştiam cât de mult ne vom îndepărta şi reîntâlni tot de atâtea ori în drumul nostru! Tot în urmă cu 10 ani eram mâna-n, mână! Şi de atunci ne tragem unul pe celălalt în sus! Astăzi, te invit şi pe tine să îţi alegi un balon colorat şi să îţi trăieşti povestea de dragoste! Să se înalţe sus, sus, sus cu recunoştinţă pentru sentimentul numit- IUBIRE!
După 10 ani de căsătorie-‘Te iubesc, Popescule!’ N-ai crezut că îţi voi fi alături, dar surpriză. Sunt SOŢIA TA!", a fost mesajul postat de Tily pe o reţea de socializare.

Modifică Setările