Gossip

Tim Burton a înşelat-o pe Helena Bonham Carter

de admin

Păreau făcuţi unul pentru altul, iar vestea despărţirii lor de acum câteva zile a uimit pe toată lumea. Ce a dus la destrămarea relaţiei de 13 ani dintre regizor şi actriţă? Tim a călcat strâmb. Iată detaliile poveştii de culise...

Se pare că cealaltă femeie din viaţa lui Tim Burton este una dintre angajatele lui, Berenice Percival, care lucra de trei ani ca asistentă de producţie a lui Burton. În vârstă de 39 de ani, Berenice are un copil şi este aceeaşi femeie cu care Burton a fost surprins în septembrie 2013 îmbrăţişând-o plin de tandreţe, în Londra. Zvonul infidelităţii lui Tim face vâlvă după apariţia unor declaraţii făcute de o sursă din cercul lor de prieteni. "Berenice le spune tuturor prietenilor că ea şi Tim sunt foarte îndrăgostiţi unul de altul şi că simte că relaţia lor are un viitor. El s-a şi apropiat de fiul ei. Iar ea spune deschis că Tim este iubitul ei."

"Helena a crezut că Tim trece prin criza vârstei mijlocii şi i-a lăsat o perioadă timp să se adune. Dar când a văzut că lucrurile nu revin la normal, a decis să se despartă de el", a declarat o altă sursă pentru RadarOnline. Aşa să fie? Dacă zvonul infidelităţii lui Tim e adevărat, atunci lucrurile par cu atât mai complicate potrivit New York Post, care susţine că Tim şi Helena duc, de fapt, vieţi separate de un an de zile. Cam de când a apărut Berenice la braţul lui Tim, nu? Sursele New York Post susţin, însă, mai mult de-atât. "S-au despărţit de mai bine de un an şi de-atunci, fiecare are un alt partener. De-asta amândoi sunt împăcaţi cu situaţia şi despărţirea lor a fost anunţată acum în termeni amiabili", afirmă un amic al cuplului. Sperăm să se împace cu această situaţie şi cei doi copii ai celebrului cuplu: Billy Ray, de 11 ani, şi Nell, în vârstă de şase ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările