Royals

"Timidă şi fără experienţă de viaţă". Aşa este descrisă adolescenta Diana de cea care a angajat-o ca bonă, în anul 1980

"Timidă şi fără experienţă de viaţă". Aşa este descrisă adolescenta Diana de cea care a angajat-o ca bonă, în anul 1980 camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cu doar un an înainte să devină cea mai populară prinţesă din lume, Diana lucra ca babysitter pentru un salariu de 5 dolari pe oră.

Diana avea doar 18 ani, în 1980, când a fost angajată ca bonă a fiului unei femei de afaceri americane, pe numele ei Mary Robertson. Aceasta a fost intervievată, zilele acestea, în cadrul documentarului realizat de CNN, Diana, ce urmează să fie difuzat în episoade începând cu această duminică.

Femeia de afaceri îşi aminteşte prima impresie pe care i-a făcut-o viitoarea soţie a lui Charles, Robertson notând că aceasta era diferită de prinţesa pe care am cunoscut-o cu toţii: timidă şi fără experienţă de viaţă. Cu toate acestea, Prinţesa Diana se purta minunat cu fiul femeii.

“Una dintre calităţile ei extraordinare era faptul că era foarte tactilă, avea tendinţa de a îmbrăţişa oamenii, de a-i atinge şi a fi aproape de ei. Personalitatea aceea caldă, iubitoare, de încredere a fost dintotdeauna acolo.” Viitoarea prinţesă a lucrat pentru familia Robertson trei zile pe săptămână, pentru un salariu de cinci dolari pe oră.

Dar aceasta n-a fost singura ocupaţie a Dianei din acele vremuri: adolescenta lucra, în acelaşi timp, ca educatoare la o grădiniţă. Ei bine, un an mai târziu, viaţa Dianei s-a schimbat total când s-a căsătorit cu Prinţul Charles la catedrala St. Paul din Londra şi a devenit Prinţesa Inimilor pentru o lume întreagă.

Comentarii

Modifică Setările