News

Tina, mama lui Beyonce, a fost o frumuseţe în tinereţe. Pozele vechi o demonstrează

Tina, mama lui Beyonce, a fost o frumuseţe în tinereţe. Pozele vechi o demonstrează camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

E clar că de la ea a moştenit Beyonce frumuseţea!

Este vorba despre Tina Lawson, fostă Knowles, care a fost căsătorită cu tatăl vedetei din 1980 până în 2011. O femeie frumoasă chiar şi astăzi, la 66 de ani, Tina s-a recăsătorit în urmă cu cinci ani cu actorul Richard Lawson, cu care are, până acum, un mariaj echilibrat.

Celestine Ann Beyonce, ultimul chiar fiind numele de familie al mamei vedetei, s-a născut într-o familie cu origini creole din Lousiana, strămoşii ei fiind francezi, nativi americani şi africani.

Amestecul etnic este respondabil pentru frumuseţea deosebită a mamei lui Beyonce, persoana cu pielea cel mai deschisă la culoare din familia cântăreţei.

Că Tina a fost şi este o frumuseţe, una puţin cam operată zilele acestea, o dovedesc şi fotografiile de arhivă cu aceasta, din tinereţe, postate chiar de ea pe contul ei de Instagram.

În perioada în care aceasta îşi purta părul în bucle, este leită fiica ei cea mare, Beyonce. Dar mama vedetei a avut şi perioade în care s-a tuns scurt, conform cu tendinţele vremurilor, şi-n care arăta la fel de frumoasă.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările