News

Tina Turner, despre întâlnirea cu iubirea vieţii ei: „Era atât de chipeş în cămaşa lui Lacoste..."

Tina Turner, despre întâlnirea cu iubirea vieţii ei: „Era atât de chipeş în cămaşa lui Lacoste..."

Niciodată nu-i prea târziu să spui că ai găsit dragostea adevărată. Nici chiar la 78 de ani. Iar diva cu cele mai frumoase picioare care au apărut vreodată într-un clip muzical şi care se poate mândri cu supratitlul de Regina Rock & Roll a înţeles acest lucru mai bine ca nimeni alta, după 16 ani de abuz din partea fostului ei soţ, Ike Turner.

„Niciodată nu m-am simţit iubită“, mărturiseşte Tina în cea mai sinceră autobiografie a ei, „My Love Story“, în care artista spune nu doar povestea pe jumătate cunoscută a mariajului ei de coşmar cu cel care i-a fost şi impresar, dar şi pe cea cu final fericit, după ce l-a cunoscut, la 46 de ani, pe producătorul muzical Erwin Bach, cel cu care Tina trăieşte acum în Elveţia.

„Nu m-aş fi gândit niciodată c-o să mă îndrăgostesc la prima vedere tocmai în Germania“, mărturiseşte Tina despre întâlnirea ei din 1985 cu producătorul muzical Erwin Bach, cu 16 ani mai tânăr decât ea, în aeroportul din Koln. „Era atât de chipeş în cămaşa lui Lacoste, blugi şi mocasini. I-am şoptit: «Erwin, când vii în America, vreau să fac dragoste cu tine!». S-a uitat la mine de parcă nu-i venea să creadă că am zis aşa ceva. Nici mie nu-mi venea să cred. Nu mai făcusem o chestie ca asta înainte.“

Lucrurile s-au mişcat repede, căci, în 1988, Tina s-a mutat din California la Londra, ca să fie mai aproape de Erwin, pentru ca, mai târziu, să se mute cu el în Elveţia, acolo unde neamţului i se oferise un job.

După 26 de ani împreună şi o cerere în căsătorie refuzată, Tina i-a acceptat-o, într-un final, pe a doua, aceştia devenind soţ şi soţie în 2013, în cadrul unei ceremonii în vila lor de pe lacul Zurich.

Foto: Profimedia, Getty Images

Comentarii

Articole asemănătoare

Tina Turner: Cine este bărbatul care a făcut-o să iubească din nou!

News

Tina Turner: Cine este bărbatul care a făcut-o să iubească din nou!

După o carieră fulminantă în muzică, leoaica se bucură, în sfârşit, de bucuriile vieţii: are un soţ mai tânăr cu 16 ani, deţine două proprietăţi luxoase, în Elveţia şi în Franţa, conduce un Lamborghini construit special pentru ea şi călă­toreşte cu un avion personal.

News

Tina Turner împlineşte 75 de ani! Cum s-a transformat Regina Rock’n’Roll, de-a lungul anilor

You’re simply the best! Şi chiar aşa este, căci sărbătorita de astăzi, doamna Tina Turner, este una dintre cele mai bune voci din muzică, din toate timpurile. Ei bine, astăzi, Tina serbează, vă vine să credeţi sau nu, 75 de ani!

Tina Turner vrea să renunţe la cetăţenia americană

News

Tina Turner vrea să renunţe la cetăţenia americană

Cântăreaţa de culoare, care locuieşte de mulţi ani în Elveţia, deţinătoare a cetăţeniei acestei ţări, a început demersurile pentru a renunţa la cetăţenia americană. Vezi care sunt motivele ei.

News

Tina Turner s-a căsătorit civil

Presa din Elveţia freamătă deja despre faptul că artista de 73 de ani s-a căsătorit civil cu producătorul muzical german, Erwin Bach, chiar în week-endul care a trecut, în cadrul unei ceremonii private.

Tina Turner, pentru prima dată pe coperta „Vogue“, la 73 de ani

News

Tina Turner, pentru prima dată pe coperta „Vogue“, la 73 de ani

Cântăreaţa de culoare a înregisrat un nou record: a devenit cea mai în vârstă vedetă care apare pe coperta unei ediţii „Vogue“.

News

Beyoncé o copiază pe Tina Turner?

Soţia lui Jay-Z a cucerit toate privirile la Super Bowl, atunci când a purtat pe scenă un combinezon din dantelă neagră. Dar mare ne-a fost surpriza să descoperim că ţinuta ei este identică cu cea purtată de Tina Turner

Tina Turner: Simply the best!

News

Tina Turner: Simply the best!

După o carieră fulminantă în muzică, „leoaica“ ştie să-şi trăiască şi acum viaţa din plin: are un iubit mai tânăr cu 16 ani, deţine două proprietăţi luxoase, în Elveţia şi în Franţa

FOTO Naomi Campbell a pozat à la Tina Turner

News

FOTO Naomi Campbell a pozat à la Tina Turner

Un pictorial cu zeiţa Naomi Campbell este întotdeauna unul spectaculos. Iar în cel mai recent, apărut în V Magazine, supermodelul în vârstă de 41 de ani