News

Tina Turner nu mai aminteşte de bomba sexy din anii ’70! Artista împlineşte 79 de ani peste câteva zile

Tina Turner nu mai aminteşte de bomba sexy din anii ’70! Artista împlineşte 79 de ani peste câteva zile camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În urmă cu aproximativ 50 de ani, Tina Turner începea să cucerească întreaga lume şi era considerată artista cu cele mai sexy picioare din lumea rock.

De-a lungul timpului, ea a câştigat numeroase premii Grammy şi a fost căsătorită cu Ike Turner şi Erwin Bach, având doi copii, pe Raymond Craig Turner şi Ronnie Turner.

Născută pe 26 noiembrie 1939, în Tennessee, Tina Turner a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, suferind, din 2013 şi până astăzi, cel puţin două infarcte. Deşi apropiaţii artistei au confirmat problemele pe care le-a avut Tina Turner, în declaraţiile oficiale mulţi s-au ferit să recunoască adevărul.

În urmă cu doar câteva luni, cântăreaţa a dezvăluit că a fost supusă unor chinuri groaznice în timpul mariajului cu Ike Turner şi că au fost momente când trebuia să se uite la el în timp ce face sex cu dame de companie.

Cea mai recentă apariţie publică a Tinei Turner a avut loc în urmă cu o lună, în Hamburg, acolo unde şi-a prezentat musicalul. Din păcate, problemele pe care le-a avut în ultimii ani şi-au pus amprenta peste aspectul fizic al artistei, iar Tina Turner a început să îşi arate vârsta şi să nu mai amintească de bomba sexy care era odată.

Modifică Setările