News

Tina Turner, pentru prima dată pe coperta „Vogue“, la 73 de ani

Tina Turner, pentru prima dată pe coperta „Vogue“, la 73 de ani

Cântăreaţa de culoare a înregisrat un nou record: a devenit cea mai în vârstă vedetă care apare pe coperta unei ediţii „Vogue“.

Tina Turner a pozat pentru coperta numărului din luna aprilie a ediţiei germane a revistei „Vogue“. Fotografia de pe copertă este însoţită de textul "Simply The Best" - titlul celebrei melodii a artistei.

În această fotografie, legendara cântăreaţă americană apare zâmbitoare şi poartă o bluză albastră şi o fustă de culoare neagră. Fotografia de pe coperta ediţiei germane a revistei Vogue a fost realizată de Claudia Knoepfel şi Stefan Indlekofer, sub coordonarea stilistului Nicola Knels. Cântăreaţa va putea fi admirată şi într-un editorial fotografic, inclus în interiorul revistei.

Potrivit editorilor de modă de la site-ul Fashionista.com, Tina Turner este, la vârsta de 73 de ani, probabil cea mai în vârstă vedetă care apare pe coperta unei reviste Vogue. Acest titlu era deţinut de actriţa Meryl Streep, care a pozat în 2012 pentru coperta ediţiei americane a revistei „Vogue“, la vârsta de 62 de ani.

Foto: Vogue.de, pagina oficială