Vedete

Ţinuta i-a jucat feste! Kaia Gerber, fotografiată într-un moment neaşteptat, în Londra

Ţinuta i-a jucat feste! Kaia Gerber, fotografiată într-un moment neaşteptat, în Londra camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E frumoasă, e tânără, e talentată, e fiica celebrei Cindy Crawford! Kaia Gerber a surprins recent în Londra, când ţinuta i-a jucat feste! 

E unul dintre cele mai căutate fotomodele, participă la prezentările de modă ale celebrelor case de mode, nu lipseşte de la vreun Fashion Week organizat în toate colţurile lumii! Kaia Gerber a atras atenţia asupra sa în câţiva ani în urmă, când a devenit independentă. Şi-a luat viaţa în prorpile mâini, munceşte pentru banii săi, pentru o carieră pe cele mai înalte culmi. 

Recent, Kaia Gerber a fost surprinsă în Londra. Călătoreşte destul de mult, în toate oraşele de modă şi nu se abţine de la apariţiile la evenimente publice. De data aceasta, ea a apărut în compania unor prieteni. Slabă, înaltă, cu coafura perfectă, Kaia Gerber a avut parte de un moment neaşteptat. Paparazzi au fost pe urmele ei, iar ţinuta i-a jucat feste.

S-a urcat în maşină, iar fusta i s-a ridicat. Fotografii nu au ratat ocazia şi au pozat-o aşa. În galeria foto se poate observa momentul neaşteptat surprins de paparazzi, Kaia e cu lenjeria intimă la vedere.  

Cu cine se iubeşte Kaia Gerber? Mama ei, Cindy Crawford, e nemulţumită

Deşi până acum spunea că nu are nicio problemă cu independenţa fiicei sale, care a intrat foarte devreme în lumea modellingului, acum Cindy Crawford dă semne că nu este de acrod cu toate deciziile fiicei sale, Kaia Gerber.

Acuzată de unii că şi+a împins prea devreme fiica în mijlocul lumii pervertite a modellingului, Cindy Crawford şi-a apărat decizia spunând că are încredere în fiica ei şi că şi ea a făcut la fel, la rândul său, când a început cariera în modelling. Totuşi, ajunsă la vârsta de 18 ani, Kaia şi-a făcut un iubit cu care Cindy nu mai pare să fie de acord. Este vorba despre comediantul de 26 de ani Pete Davidson, care are un trecut destul de agitat.

Foto: Profimedia