Vedete

Ţinuta masculină pe care a îmbrăcat-o Andra la "Românii au talent". Cât costă sacoul din catifea ales de artistă

Ţinuta masculină pe care a îmbrăcat-o Andra la "Românii au talent". Cât costă sacoul din catifea ales de artistă camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

E cea mai iubită cântăreaţă din România. Milioane de fani o adoră şi o privesc cu admiraţie de fiecare dată când apare pe scenă sau în vreo emisiune televizată. Andra face acum furori la "Românii au talent". A îmbrăcat o ţinută masculină care îi vine perfect!

Andra face parte şi din sezonul unsprezece "Românii au talent". Cântăreaţa, unul dintre juraţii cu cea mai mare vechime, a făcut câteva dezvăluiri despre sezonul care e deja difuzat la Pro TV. Vedeta s-a declarat impresionată de entuziasmul concurenţilor, dar şi de numerele impresionante cu care aceştia s-au prezentat pe scena de la Românii au talent.

”Acest sezon o să şocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să îşi arate talentele şi pasiunile”, a declarat jurata. Ce a determinat-o pe Andra să acorde cele două Golden Buzz-uri din acest sezon? Vedeta a mărturisit că s-a lăsat ghidată de emoţie şi de ceea ce a simţit la momentul respectiv. ”Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simţi emoţia pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a spus Andra.

Andra a impresionat cu ţinutele de la "Românii au talent"

Au fost difuzate primele două ediţii ale sezonului 11 al show-ului, iar Andra a făcut furori cu o ţinută masculină care îi vine perfect. Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a îmbrăcat un costum elegant, distins care îi pune silueta în valoare. 

Andra a apărut la "Românii au talent" într-un outfit care ne-a lăsat fără cuvinte. A îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, o vestă tot neagră şi un sacou de catifea vişiniu închis. Articolul extrem de elegant a atras atenţia. Acesta este creat de Silk Love & Lace şi costă 590 de lei, conform site-ului brand-ului. La fiecare apariţie, Andra se bazează pe ajutorul stilistului, artista colaborează cu Hilke Muslim.

Priviţi în galeria foto apariţia perfectă a Andrei!

Andra are coronavirus

Andra şi Cătălin Măruţă, alături de cei doi copii, au fost depistaţi cu noul coronavirus la sfârşitul lunii ianuarie, iar acum artista a mărturisit că se simte mai bine.

"Au fost nişte zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tuşesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut şi gustul şi mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine şi soţul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine", a spus Andra Măruţă pe Instagram.

Foto: Instagram, Pro TV

Modifică Setările