Fashion

Ţinuta Reginei Rania a surprins printr-un detaliu inedit! N-a mai purtat aşa ceva până acum

Ţinuta Reginei Rania a surprins printr-un detaliu inedit! N-a mai purtat aşa ceva până acum

Regina Iordaniei este un etalon de eleganţă! Desigur, toate regalităţile au un aer aparte, însă ea reuşeşte să se facă remarcată întotdeauna graţie alegerilor vestimentare îndrăzneţe şi a bunului gust. Rania a avut o apariţie deosebită Regina Rania a apărut în public, zilele trecute, căci a avut loc lansarea expoziţiei de produse handmade a fundaţiei Jordan River, de care se ocupă îndeaproape, în fiecare an. La acest eveniment, soţia regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei a purtat o rochie deosebită, într-o culoare vivace, care i-a venit, desigur, ca turnată.

Ce-a surprins la apariţia ei, însă, a fost croiul mânecilor acestei rochii. Asta pentru că, de obicei, poartă rochii şi bluze cu un croi strâmt a mânecilor, iar acum a ales un model în clopot. Unul deosebit, aşadar, care a făcut ca rochia să fie şi mai interesantă.

 Un alt accesoriu-cheie al ţinutei sale a fost cureaua lată, din piele, care delimita perfect talia subţire şi oferea un constrast deosebit cu nuanţa stridentă a rochiei. De altfel, Rania poartă foarte des centură, curea sau brâu, menite să-i pună în evidenţă silueta sculptată, dar şi pentru a scoate din anonimat o ţinută. Aşadar, ce spuneţi, a reuşit Rania să aibă o ţinută deosebită pentru o primă apariţie de după vacanţa de vară?