Red Carpet

Ţinuta viitoarei mame! Cum a ieşit Sophie Turner, însărcinată pentru prima oară, la plimbare cu soţul şi câinii lor

Ţinuta viitoarei mame! Cum a ieşit Sophie Turner, însărcinată pentru prima oară, la plimbare cu soţul şi câinii lor camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Sophie Turner va deveni mamă pentru prima oară în scurt timp, dar nici măcar coronavirusul nu o împiedică să iasă la aer sau la o plimbare cu căţeii săi!

La 24 de ani, Sophie Turner probabil va trăi cea mai mare bucurie din viaţa sa, va deveni mamă pentru prima oară. Ea şi Joe Jonas, soţul ei, vor fi părinţi. Nu ştim încă dacă vor avea un băieţel sau o fetiţă, cert e că burtica tinerei actriţe e din ce în ce mai evidentă. 

Chiar în plină pandemie, Sophie Turner a fost surprinsă în repetate rânduri, la plimbare alături de soţul ei şi de câinii lor, trei la număr. Imaginile surprind deoarece actriţa încearcă pe cât posibil să îşi ascundă sarcina. S-a aflat datorită anumitor surse că ea este însărcinată, dar ascunde vestea nemaipomenită din viaţa lor. De data acesta, Sophie a îmbrăcat o ţinută foarte lejeră, dar s-a asortat din cap până în picioare!

Actriţa a îmbrăcat o pereche de pantoloni negri, un tricou simplu, negru, peste care a pus un hanorac foarte larg. Nu vrea să i se vadă burtica, însă ştim cu toţii ce ascunde. Totodată, ea a purtat şi o mască de protecţie, bineînţeles asortată cu restul hainelor.

Se poate vedea în imaginile surprinse că cei doi viitori părinţi sunt destul de relaxaţi, se bucură de timpul lor petrecut alături de animalele preferate de companie. 

Sophie Turner şi Joe Jonas sunt discreţi în privinţa faptului că vor deveni părinţi 

Toţi se pregătesc să întâmpine venirea pe lume a primului copil al cuplului Turner - Jonas. Cei doi nu au făcut anunţul oficial, dar fanii cuplului au observat că actriţa şi-a schimbat stilul vestimentar în ultima vreme. A apărut îmbrăcată în haine mai largi, de culori închise.

Din anumite declaraţii, se pare că apropiaţii celor doi au confirmat zvonurile. “Sophie a decis ce ţinute să poarte în public, dar şi acasă pentru a se acomoda cu schimbările prin care va trece corpul ei”.

Sophie Turner a împlinit 24 de ani şi va primi curând cel mai important rol din viaţa ei, acela de mamă. Este anul lor, al lui Sophie şi al lui Joe Jonas, care vor deveni părinţi: “Cuplul îşi doreşte să ţină lucrurile secrete, dar prietenii şi familia sunt foarte încântaţi pentru ei.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Foto: Profimedia

 
 
Modifică Setările